-->

Kies uw taal / Choisissez votre langue / Choose your language

Gebruiksaanwijzing voor de HUB

faqs

Dit proces verzekerd u ervan dat de zappi en eddi verbonden is met de hub

De √-toets is bij de zappi v2 gelijk aan de + toets.
De X-toets is bij de zappi v2 gelijk aan de ≡ toets.

 1. Voordat u de hub kunt gebruiken om de software van de zappi of de eddi te vernieuwen, moet deze worden "gepaired" - gekoppeld.
 2. Om te kunnen zien welke producten met uw zappi/eddi zijn gekoppeld, kunt u eenvoudig op dit apparaat in het hoofdmenu scherm naar "Linked devices" gaan d.m.v. de pijltjes, en bevestigen met de √-toets (de vinkjes-toets). Het display zal laten zien welke apparaten zijn gelinkt met elkaar.
 3. Als uw hub al eerder met de zappi/eddi was gekoppeld, kunt u verder gaan met de volgende bladzijde: Stap 4 - Verzend de update van de hub naar de zappi / eddi. Als de hub niet zichbaar is in dit scherm, volg dan punt 4.
 4. LET OP ! Het is mogelijk dat tijdens het update proces er gegevens in uw eddi of zappi verloren gaan. Neem vooraf altijd foto's of geschreven notities van het logboek en de diverse instellingen.
 5. Op de zappi / eddi gaat u nu in het hoofdmenu d.m.v. de pijltjes toetsen naar de laatste regel: "Other Settings" en klik op de √-toets om te bevestigen. Ga nu opnieuw naar beneden met de pijltjes, naar het "Advanced settings" menu en bevestig opnieuw met de √-toets. Het "advanced-menu" is beveiligd met een pincode. De standaard pincode is 0 0 0 0, door nu 5x op de √-toets te drukken, krijgt u toegang tot dit "advanced-menu".
 6. Ga nu naar de regel "Linked devices" en druk op de √-toets. Ga vervolgens naar de regel "Channel" en druk op de √-toets. Noteer het kanaal nummer dat hier staat vermeld. Ga nu een stap terug door op de X-toets te drukken. U bent nu weer in het "Linked devices" menu. Ga nu naar de regel "Add device" en druk op de √-toets. Als u geen regel ziet staan met "Add device" kies dan voor de regel "Pairing mode" en druk hier op de √-toets.
 7. Op de hub, druk kort op de "Pair" knop. De "Power" LED zal nu rood gaan knipperen.
 8. Verzeker u ervan de blauwe LED voor het kanaalnummer correspondeert met het eerder genoteerde kanaalnummer. Het kanaalnummer staat onder de LED. Indien noodzakelijk kunt met de "Channel"-toets lang ingedrukt te houden op de hub de corresponderende LED laten branden. De blauwe LED geven kanalen 1-4 weer, de witte LED geven de kanalen 5-8 weer.
 9. Zodra de hub gevonden is, moet er op het display van de zappi/eddi het serienummer van de hub zichtbaar zijn. Druk dan op de √-toets. Het display laat nu zien: "Updating" wacht totdat het vraagteken achter het serienummer verdwijnt - het apparaat is nu gekoppeld. Druk nu 1x op de X-toets.
 10. Als er op de hub nu geen groene led brandt bij het apparaat dat u probeerde te koppelen (zappi of eddi), herhaal dan het pairing proces opnieuw (punt 7.t/m 9.)
 11. Als de hub niet gevonden wordt door de zappi/eddi, probeer de afstand van de hub tot de zappi/eddi te verkleinen, en herhaal dan het pairing proces opnieuw (punt 7.t/m 9.)
 12. Nu moet u op de hub een rode of groene LED zien branden bij het apparaat dat u probeerde te koppelen (zappi of eddi).
 13. Het koppelen (pairen) is gereed zodra de "Power"-LED terug volledig groen brandt.

Stel uw lettertype grootte in

A- A A+

Contact

Officiële dochteronderneming van myenergi voor Benelux - hoofdkantoor myenergi Ltd. Lincolshire UK at myenergi.com

myenergi B.V.

Fregatweg 66

6222NZ  Maastricht

Email adres:
KvK nummer: 78281652
BTW nummer:NL861329752B01

Verkoop   : +31 85 400 55 22 keuze 1
Support    : +31 85 400 55 22 keuze 2
Admin  : +31 85 400 55 22 keuze 3
 
 

Leveringen gebeuren volgens de algemene voorwaarden die gelden volgens:
Consumentenvoorwaarden Elektronica en huishoudelijke apparatuur.

Wij zijn lid Techniek Nederland en inkooplid van Electronic Partner (EP:)